Random Article


Toekomst van Supergirl-televisieserie onzeker

 

Posted 05/05/2016 by

Volgens een nieuw gerucht staat de toekomst van DC Comics’ Supergirl bij CBS op het spel. Door een te hoge productiekost ten opzichte van ondermaatse kijkcijfers zou een tweede seizoen niet meteen bevestigd worden. Daarom zouden er dan ook momenteel onderhandelingen plaatsvinden tussen televisienetwerken CBS, de huidige eigenaar van Supergirl, en The CW, dat al drie DC Comics-reeksen uitzendt, om de reeks rond het Meisje van Staal over te plaatsen naar laatstgenoemde. Het netwerk dat nu al Arrow, The Flash en DC’s Legends of Tomorrow bezit, zal dus mogelijk een vierde superheldenserie verkrijgen. Niet toevallig was de cross-over tussen Supergirl en The Flash een absoluut lichtpunt in de zwakke kijkcijfers van Supergirl’s eerste seizoen. Houdt de reeks op te bestaan? Of krijgt The CW er een serie bij? De toekomst zal het uitwijzen…

Onze review van het eerste seizoen van Supergirl kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.