Random Article


Nieuwe Trailer voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

 


Posted 04/05/2016 by

Paramount Pictures en Nickelodeon Movies hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, de sequel op de Teenage Mutant Ninja Turtles-filmreboot van vorig jaar. De nieuwe prent rond de Heroes in a Half-Shell wordt opnieuw geproduceerd door Michael Bay en de regisseur van dienst is Dave Green.

Leonardo, Donatello, Michelangelo en Raphael worden alweer bijgestaan door Megan Fox als April O’Neil, alsook Stephen “Arrow” Amell als de vigilante Casey Jones. De film – inmiddels de vijfde live-action prent rond de comicbookhelden – zal ook het debuut zien van fan-favorites Bebop en Rocksteady, respectievelijk vertolkt door Gary A. Williams en Sheamus. Rond de plot is nog niet veel bekend, maar vermoedelijk komen de Turtles alweer in conflict met Shredder en zijn Foot Clan en is er een nieuwe interdimensionele dreiging van generaal Krang…

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows knalt op 27 juli 2016 de Belgische bioscoopzalen binnen. Alles over de Turtles lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.