Random Article


Gesprekken voor Judge Dredd tv-serie met Karl Urban vinden opnieuw plaats

 


Posted 02/05/2016 by

Ondanks het geleidelijk groeiende succes van de cult-actieknaller Dredd 3D in 2012, is er tot nog toe geen vervolg op de Judge Dredd-reboot verschenen. Aan gebrek aan pogingen ligt het alvast niet. Zo waren er de afgelopen jaren verscheidene vervolgcomicsminiseries en zelfs fanfilms die zich in de wereld van regisseur Pete Travis’ 2000 AD-filmadaptatie afspeelden. Acteur Karl Urban,die de hoofdrol van Judge Dredd op zich nam en meermaals interesse toonde om terug te keren, heeft dan ook goed nieuws voor de fans.

Opnieuw zouden er immers gesprekken plaatsvinden om een vervolg op Dredd 3D in de vorm van een televisieserie bij video-on-demand-diensten zoals Netflix op poten te zetten. In de bioscoopzalen leed de film dan weer wel een verlies van 10 miljoen dollar, waardoor producenten en studio’s niet zo happig waren naar een vervolg. Hopelijk komt daar dus binnenkort verandering in. Aan gebrek aan steun van de fans zal het alvast niet liggen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.