Random Article


Nieuwe Spot voor Marvel’s Captain America: Civil War toont Spider-Man in actie

 


Posted 26/04/2016 by

In een geweldige tv-spot die Marvel zonet heeft vrijgegeven voor Captain America: Civil War, ontmoet Spider-Man Winter Soldier op een wel erg hilarische manier. Als wellicht een van de meest geanticipeerde films in het propvolle 2016, belooft Civil War alvast een nieuwe mijlpaal te worden voor Marvel’s filmuniversum. Het langverwachte vervolg op Captain America: The Winter Soldier is eveneens een voortzetting van Marvel’s Ant-Man en Avengers: Age of Ultronen belooft met een indrukwekkend rooster opnieuw heel wat Avengers samen te brengen om een robbertje te vechten. Avengers 2.5: Captain America versus Iron Man dus, inclusief Spider-Man!

In Captain America: Civil War – naar het gelijknamige, grootschalige comicbookevent uit 2006-2007 – zullen onder andere Chris Evans als Steve Rogers/Captain America, Robert Downey Jr. als Tony Stark/Iron Man, Scarlett Johansson als Natasha Romanoff/Black Widow, Sebastian Stan als Bucky Barnes/Winter Soldier, Jeremy Renner als Clint Barton/Hawkeye, Paul Rudd als Scott Lang/Ant-Man en Marvel’s bijna gehele waslijst aan superhelden terugkeren. Bovendien zullen zowel Tom Holland als Spider-Man/ Peter Parker en Chadwick Boseman als T’Challa/Black Panther hun debuut maken in het reeds uitgestrekte filmuniversum. Vanwege overheidsinmenging en registratieverplichtingen zal de superheldengemeenschap verscheurd worden en het tegen elkaar opnemen onder de vaandels van zowel Captain America als Iron Man, en dan krijgen de verdeelde Avengers nog eens te maken met de villains Baron Zemo (Daniel Brühl) en Crossbones (Frank Grillo)…

Captain America: Civil War opent Phase Three van het Marvel-filmuniversum en wordt geregisseerd door Anthony en Joe Russo (Captain America: The Winter Soldier). De prent knalt op 27 april 2016 de zalen binnen. Onze review lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.