Random Article


Emilia Clarke wil niet meer terugkeren als Sarah Connor in mogelijke Terminator-sequels

 


Posted 25/04/2016 by

terminator-genisys

Amerikaanse actrice Emilia Clarke (Game of Thrones) bevestigde onlangs in een interview dat ze niet meer zal terugkeren naar de Terminator-franchise. Vorig jaar nog probeerde men een reboot op poten te zetten met Clarke als een jonge Sarah Connor in Terminator: Genisys die maar weinig succesvol was. Door onder meer heel wat plotgaten, vooraf vrijgegeven onthullingen en een voorspelbaar verhaal werd de film dan ook unaniem slecht onthaald. Zelfs een terugkerende Arnold Schwarzenegger, die bovendien al naar een volgende Terminator-film hintte, zal Clarke niet kunnen overtuigen om haar pivotale rol in de explosieve actiefranchise te hernemen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.