Random Article


Gerucht: Krypton Televisieserie bijna opgepikt bij SyFy

 

Posted 23/04/2016 by

Het is ondertussen al bijna 18 maanden stil geweest rond prequel-reeks Krypton door DC Entertainment en Warner Bros. Volgens een nieuw gerucht zou de serie van David S. Goyer, schrijver van de The Dark Knight Trilogy en de Man of Steel-film, erg dichtbij een officiële bestelling zijn door het SyFy-kanaal. De reeks rondom Superman’s geboorteplaneet Krypton, wordt de tweede Superman-prequel na Smallville en is gelijkaardig in concept aan DC’s Gotham. 

Krypton speelt dus in een periode voordat Superman, of zelfs zijn ouders Jor-El en Lara Lor-Van, in beeld komen. De setting is een planeet in chaos. De serie volgt de grootvader van Kal-El, de latere Superman, terwijl deze zijn invloed gebruikt om vrede en voorspoed te brengen op Krypton en het om te toveren tot een planeet waardig om de eerste superheld ooit te laten geboren worden (waarna de planeet uiteindelijk zal ontploffen – dat is geen spoiler, want het staat immers al in het logo).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.