Random Article


Eerste Trailer voor Jason Bourne met Matt Damon

 


Posted 21/04/2016 by

Universal Pictures heeft zonet de eerste trailer voor Jason Bourne, de vijfde Bourne-film vrijgegeven. In Jason Bourne zien we opnieuw Matt Damon als de titulaire spion na even vervangen te zijn door Jeremy Renner als Aaron Cross in The Bourne Legacy. Acteurs van dienst in deze actievolle blockbuster zijn Matt Damon, Julia Stiles (The Bourne Ultimatum), Alicia Vikander (Ex Machina), Tommy Lee Jones (Men in Black, Lincoln) en Vincent Cassell (La Haine, Child 44). Deze inmiddels vijfde Jason Bourne-prent wordt geregisseerd door Paul Greengrass, de man die ook The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum inblikte.

Jason Bourne knalt op 29 juli de Belgische bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.