Random Article


Fear the Walking Dead krijgt Derde Seizoen bij AMC

 

Posted 16/04/2016 by

Het tweede seizoen van AMC’s Fear the Walking Dead is nog maar pas van start gegaan, maar het televisienetwerk lijkt er alvast opnieuw vertrouwen in te hebben. AMC bestelde immers meteen een derde seizoen voor de The Walking Dead-spin-off, dat zestien afleveringen zal tellen. De serie speelt zich tijdens de eerste dagen van de zombie-apocalyps af en introduceert dus een geheel nieuwe groep overlevenden in de globale epidemie. De cast bestaat uit o.a. Cliff Curtis (Sunshine), Kim Dickens (Sons of Anarchy, Gone Girl) Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) en Alycia Debnam Carey (McLeod’s Daughters). De serie is, in tegenstelling tot de hoofdreeks, niet gebaseerd op de The Walking Dead Image-comic.

Momenteel loopt het tweede seizoen van Fear the Walking Dead op AMC België.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.