Random Article


James Cameron kondigt 4 Avatar Sequels aan

 

Posted 15/04/2016 by

Vanop CinemaCon heeft regisseur James Cameron officieel zijn vervolgdelen voor Avatar (2009) aangekondigd. Als de meest financieel succesvolle film ooit, met een opgeleverd bedrag van maar liefst 2.8 miljard dollar, waren er al vrij snel geruchten, maar ook concrete plannen voor een vervolg. Vanaf december 2018 krijgen we dan ook elke Kerst tot en met 2021 een nieuwe Avatar-film. De wereld van de Na’vi zal alvast heel wat uitgebreid worden, zo beloofde Cameron. De eerste film was natuurlijk de film die een hele generatie tot 3D herintroduceerde en eveneens een weinig subtiele, maar belangrijke ecologische ondertoon bevatte. Zowel Sam Worthington als Zoë Saldaña zullen terugkeren voor de eerste sequel.

Het eerste vervolg op Avatar (2009) verschijnt in december 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.