Random Article


Gerucht: Pokémon live-action Film komt eraan

 


Posted 15/04/2016 by

Pokémon

Zoals we al meermaals benadrukten met onze specials en artikels, is 2016 onder meer hét jaar van Pokémon, met diens twintigste verjaardag. Zo zijn er elke maand wel acties bij Nintendo, waarbij legendarische of zeldzame Pokémon worden uitgedeeld. Van nieuwe reeksen kaarten, kledinglijnen, Pokémon Go of animatiefilms: bijna alles komt dit jaar wel aan bod. Of bijna alles: een heuse live-action, officiële versie van Pokémon ontbreekt tot nog toe.

Daar komt misschien binnenkort verandering in. Momenteel zou er immers een heuse biedingsoorlog woeden om de live-action Pokémon-rechten. Nintendo’s franchise zou mogelijk geadapteerd worden bij Legendary Entertainment, Warner Bros., dat al de Engelstalige animatiefilms uitgaf,  of zelfs Sony Pictures. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de avonturen van Ash Ketchum en Pikachu dus binnenkort verfilmd worden bij één van deze filmstudio’s. In 2010 was er al een korte poging door fans om de personages uit Pokémon om te zetten naar een ruwe, post-apocalyptische wereld met Pokémon Apokélypse.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.