Random Article


Zit Green Arrow’s sidekick Arsenal in de nieuwe Suicide Squad trailer?

 


Posted 14/04/2016 by

Eerder deze week ging de nieuwe trailer voor DC’s Suicide Squad in première en kregen we een nieuwe kijk op de opkomende blockbuster rond een bende gevangen DC Comics-superschurken die topgeheime, levensgevaarlijke missies moeten opknappen voor de overheid. Dat de film vol easter eggs zal zitten, staat buiten kijf, maar ook in de trailers is al heel wat sappigs te vinden.

Zo krijgen we een kijk op acteur Scott Eastwood (Invictus) – de zoon van Clint Eastwood – in de scènes waar Rick Flagg (Joel Kinnaman) zijn speech geeft op de buitenplaats van de gevangenis. Welk personage Eastwood speelt is nog niet bekend, maar de tattoo op zijn schouder kan weleens een hint geven.

sseastwood

Dat kanon staat voor Arsenal, niet toevallig één van de superheldenidentiteiten van Roy Harper. Het DC-personage maakte zijn debuut in More Fun Comics #41 (1941) als Speedy, de sidekick van boogschutter Green Arrow. In latere jaren zou Roy de nieuwe identiteiten Arsenal alsook Red Arrow aannemen en incarnaties van de Teen Titans en Justice League vervoegen. Momenteel wordt hij in de tv-serie Arrow vertolkt door Colton Haynes.

Roy-Harper-Arsenal-New-52

In de comics heeft Roy als Arsenal ook een goeie band met Jason Todd, Batman’s tweede Robin die vermoord werd door The Joker en terugkeerde als de gemaskerde vigilante Red Hood – een plotelement dat mogelijk gebruikt wordt in het DC-filmuniversum na de sterke hint in Batman V Superman: Dawn of Justice.

Suicide Squad wordt geregisseerd door David Ayer en knalt op 3 augustus de zalen binnen.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.