Random Article


Opnames voor Marvel en Netflix’ The Defenders-televisieserie starten eind 2016

 

Posted 12/04/2016 by

Vanop een Netflix-event in Parijs wist Charlie Cox, de acteur van de titulaire held in de succesvolle Daredevil-reeks op Netflix, te vertellen dat de opnames voor The Defenders eind dit jaar van start zullen gaan. Over een verhaallijn of mogelijke cameo’s wist de acteur niets te vertellen. De team-up-reeks zal vier Netflix-reeksen en dus ook vier Marvel-straathelden, namelijk Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist, voor het eerst verbinden. Na het eerste seizoen van Marvel’s Jessica Jones en onlangs het tweede seizoen van Marvel’s Daredevil is het momenteel wachten op het debuut van Marvel’s Luke Cage in september. Onlangs werd Finn Jones gecast als de vierde held, Iron Fist. Samen vormen zij Marvel’s Defenders.

Een releasedatum voor het langverwachte televisie-event is er vooralsnog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.