Random Article


Nieuwste Trailer voor DC’s Suicide Squad

 


Posted 11/04/2016 by

Na de eerdere footage vanop de San Diego Comic-Con en de eerste trailer, brengen Warner Bros. en DC Entertainment vanop de MTV Movie Awards 2016 alweer een nieuwe trailer uit voor Suicide Squad! De actiefilm van David Ayer (End of Watch, Sabotage) wordt gebaseerd op het gekende team gevangengenomen superschurken die in ruil voor strafvermindering geheime black-ops missies voor de overheid en Task Force X uitvoeren. De missies hebben een enorm kleine overlevingskans, hence the name. We herkennen alvast heel wat Joker en Harley Quinn én Ben Affleck als Batman!

Suicide Squad breidt het DC Comics-filmuniversum van Man of Steel en Batman V Superman: Dawn of Justice verder uit en zal voornamelijk geïnspireerd worden door de bejubelde run van John Ostrander op de eerste moderne Suicide Squad-reeks uit de jaren 80. De film zal begin augustus 2016 de zalen binnen knallen en kent een indrukwekkende waslijst aan acteurs met onder andere Jared Leto als The Joker, Joel Kinnaman (Rick Flag), Will Smith (Deadshot), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jay Hernandez (El Diablo), Karen Fukuhara (Katana), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress) en Viola Davis (Amanda Waller).

Alles over de Suicide Squad lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.