Random Article


Vertigo’s Lucifer krijgt Tweede Seizoen op Fox

 

Posted 08/04/2016 by

Vers van der pers! De duivelse avonturen van Satan in Lucifer krijgen een tweede seizoen bij Fox. Het televisienetwerk dat ook DC’s Gotham uitzendt, kocht vorig jaar – ondanks veel protest – de serie gebaseerd op Vertigo’s Lucifer Morningstar-personage uit Neil Gaimans populaire reeks The Sandman. Later verkreeg de demonische antiheld zijn eigen, langlopende comic door Mike Carey. Ondanks heel wat petities om de reeks tegen te houden, zal Lucifer dus gewoon verdergezet worden in het 2016-2017-televisieseizoen.

De serie volgt Lucifer Morningstar (Tom Ellis) na zijn besluit om zijn positie als Lord of Hell af te staan en het demonenrijk te verlaten voor een nieuw leven in Los Angeles. Daar opent hij een exclusieve pianobar genaamd Lux en probeert hij samen met zijn partner Maze (Lesley Ann-Brandt) een gewoon leven te leiden zonder de bemoeienissen van hemel noch hel totdat hij de bevallige politiedetective Chloe Dance (Lauren German) ontmoet…

Onze review van de pilootaflevering van Lucifer vind je hier terug.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.