Random Article


Mogelijke Titel van Marvel’s nieuwe Spider-Man Film bekend

 

Posted 05/04/2016 by

Spider-Man: Homecoming zou weleens de titel kunnen worden van de nieuwe soloprent rond Marvel‘s bekendste superheld. De film volgt op Captain America: Civil War, waar de nieuwe Peter Parker – Tom Holland – zijn debuut zal maken in het Marvel-filmuniversum. De volgende Spidey-prent wordt geregisseerd door Jon Watts (Cop Car). Voor Homecoming, vlogen ook al mogelijke titels The Spectacular Spider-Man en Spider-Man: The New Avenger rond.

Amazing_Spider-Man_Vol_1_252Homecoming was ook al eens de titel van een Spider-Man-verhaal uit de comics, meer bepaald uit The Amazing Spider-Man #252 (1984). Hierin keerde Peter Parker terug van Battleworld, waar de eerste Secret Wars plaatsvonden, in een nieuw zwart park (dat later een levende buitenaardse symbiont bleek te zijn en de geboorte van Spider-Man’s aartsvijand Venom zou inluiden). Verdere rollen waren er voor The Lizard en Black Cat. Ook werd er een nieuwe verhaallijn rond de Kingpin opgezet en maakten o.a. Hawkeye, Wasp, Captain America en Iron Man (toen Jim Rhodes in het pak) cameo’s.

In de films slaat de titel Homecoming echter eerder op het feit dat Spider-Man thuiskomt in het Marvel-filmuniversum. De film wordt nog steeds geproduceerd door Sony Pictures, maar Marvel Studios heeft ook wat in de pap te brokken. Men zal hier een jongere Peter Parker voorstellen, dewelke nog steeds op de middelbare school zit. Zowel Captain America als Iron Man worden verwacht om cameo’s te maken in de film.

Spider-Man (al dan niet) Homecoming verschijnt in juli 2017 in de bioscoopzalen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.