Random Article


Marvel’s Benedict Cumberbatch als Doctor Strange koopt Doctor Strange-comics

 


Posted 05/04/2016 by

Strange-ception! Acteur Benedict Cumberbatch, in zijn outfit als Dr. Stephen StrangeMarvel‘s Sorcerer Supreme, kocht tijdens zijn opnames in New York door Doctor Strange-comics! Onder meer de The Oath-verhaallijn van Brian K. Vaughan en Marcos Martin uit 2006 nam de Sherlock-acteur mee naar huis. Dat Cumberbatch volledig in zijn rol opgaat, bewijzen ook de vele foto’s met fans die kort nadien op sociale media verschenen. Zoals gewoonlijk opteert Marvel ook in Doctor Strange voor een traditionele outfit, zoals eerder onthuld in enkele setfoto’s. Wanneer chirurg Stephen Strange – na een auto-ongeluk – op zoek gaat naar de Ancient One, een mystieke tovenaar in het Himalaya-gebergte, om zijn handen te genezen, leert hij de kunst der magie en wordt hij Doctor Strange, de Sorcerer Supreme van het Marvel-universum.

Doctor Strange behoort tot Phase Three van het Marvel-filmuniversum en is de tweede langspeelfilm rond Marvel’s Sorcerer Supreme, dewelke voor het eerst in de comics verscheen in 1963. De prent wordt geregisseerd door Scott Derrickson, toont de meer magische kant van het Marvel-U en knalt in november 2016 onze dimensie binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.