Random Article


Collector’s Editie voor Batman V Superman: Dawn of Justice onthuld

 

Posted 27/03/2016 by

Momenteel woedt de epische strijd tussen Batman en Superman in Batman V Superman: Dawn of Justice in onze bioscoopzalen. Vanaf 16 juli kan je daarentegen de verdere opbouw van DC Comics’ filmuniversum thuis herbeleven. Amazon opende immers haar pre-orders voor de speciale Blu-ray-editie van Dawn of Justice en onthulde zo de langverwachte “Collector’s Edition”. Deze versie zal – net zoals de ‘Ultimate Edition’ – een half uur langer duren en R-rated zijn (in plaats van de huidige PG-13-versie), maar wel in twee verschillende pakketten beschikbaar zijn: telkens met een Batman- of Superman-standbeeld. Naast deze duurdere ultieme box – met een prijskaartje van €130 – zullen ook de gewone Blu-ray- en DVD-edities in juli beschikbaar zijn.

Onze review van Batman V Superman: Dawn of Justice kan je hier nogmaals nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.