Random Article


The CW hernieuwt Arrow, The Flash, DC’s Legends of Tomorrow en iZombie voor volgend seizoen

 

Posted 12/03/2016 by

Televisienetwerk The CW heeft naar goede gewoonte haar opkomende reeksen voor het volgende televisieseizoen aangekondigd. Onder de elf vermelde reeksen zijn uiteraard Arrow  (seizoen vijf), The Flash (seizoen drie), DC’s Legends of Tomorrow (seizoen twee) en iZombie (seizoen drie). De Amerikaanse zender blijft dus groots op DC Comics’ succesvolle superheldentelevisiereeksen inzetten. Releasedata werden nog niet aangekondigd. Andere reeksen die verlengd werden, zijn The 100, Supernatural, Crazy Ex-Girlfriend, Jane the Virgin, Reign, The Vampire Diaries, en The Originals.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.