Random Article


Marvel’s Agents of S.H.I.E.LD. krijgt Vierde Seizoen op ABC

 

Posted 12/03/2016 by

Naar goede gewoonte hernieuwde televisiezender ABC hun Marvel-vlaggenschiptitel, Agents of S.H.I.E.L.D. voor een volgend televisieseizoen. Met alweer een vierde seizoen krijgt de reeks rond Agent Coulson en zijn S.H.I.E.L.D.-agenten binnen Marvel’s filmuniversum dus weer een kans op nieuwe verhaalstof. Verwacht een uitgebreider team Secret Warriors, meer knipogen naar de films en ook mogelijke televisie-spin-offs zoals het langverwachte Marvel’s Most Wanted met Mockingbird. Uiteraard is ook het hele Inhuman-verhaal nog niet uitverteld. Of Agent Carter, dat onlangs haar tweede seizoen beëindigde, ook verlengd wordt, is vooralsnog niet geweten.

Het derde seizoen van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. loopt momenteel op ABC.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.