Random Article


Assassin’s Creed-Sequel in de maak; Michael Fassbender keert terug

 

Posted 08/03/2016 by

Hoewel het nog tot december wachten is op de release van Ubisoft’s Assassin’s Creed-film, werd onlangs een vervolg al bevestigd. Ook zou hoofdrolspeler Michael Fassbender terugkeren voor deze sequel. Momenteel is het druk wachten op een eerste officiële trailer voor de filmadaptatie van de gekende historische stealth/action/adventure-videogamereeks van Ubisoft, dewelke in 2008 van start ging. Anders dan eerder gedacht zal Fassbender’s personage, Callum Lynch, een geheel nieuwe toevoeging worden aan de reeks, maar zich wel in dezelfde gamewereld bevinden. Het historische speelterrein van deze film wordt trouwens het 15e eeuwse Spanje. Blijkbaar heeft filmstudio Fox alle vertrouwen in de semi-historische filmreeks.

Naast Fassbender zullen onder andere Marion Cotillard (The Dark Knight Rises), Michael Kenneth Williams (12 Years a Slave) en Ariane Labed (Before Midnight) in de film te zien zijn. Ubisoft Motion Pictures en 20th Century Fox brengen de langverwachte prent op 21 december 2016 naar de Belgische bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.