Random Article


Eerste Trailer voor Ghostbusters Reboot

 


Posted 04/03/2016 by

Na een overbodige traileraankondiging twee weken terug werd gisteren de eerste trailer voor Ghostbusters de wereld ingestuurd. In deze reboot – geregisseerd door Paul Feig- van de gelijknamige 80s filmreeks wordt het bekende team spokenjagers opgevolgd door een volledig vrouwelijke versie bestaande uit Leslie Jones (SNL), Melissa McCarthy (Spy), Kate McKinnon (SNL) en Kristen Wiig (SNL). Chris “Thor” Hemsworth zal Kevin, de assistent van het nieuwe team spelen. Gelijkaardig aan heel wat blockbusters de komende jaren mikt Ghostbusters op de nostalgie van de oude fans.

ghostbusters

Sony Pictures brengt de film in juli 2016 in de zalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.