Random Article


Nieuwe Art van Marvel’s Captain America: Civil War; Eerste Reacties uitermate Positief

 


Posted 03/03/2016 by

Hoewel momenteel DC Comics’ epische Batman V Superman: Dawn of Justice nog maar enkele weken verwijderd is, ging de afgelopen dagen heel wat meer aandacht uit naar Marvel’s Captain America: Civil WarHeel wat nieuwe posters, afbeeldingen alsook de eerste reacties op de nog niet volledig afgewerkte film werden vrijgegeven: Ondanks het enorme rooster aan superhelden blijft de derde Captain America-film blijkbaar ook een mooi vervolg op The Winter Soldier en voelt de film met momenten zowel episch als kleinschalig aan. Uitblinkers van dienst zouden dan weer nieuwkomers Tom Holland als Spider-Man en Chadwick Boseman als Black Panther zijn. Beiden worden unaniem geroemd vanwege hun acteerprestaties en toevoegingen aan Marvels filmuniversum. Qua beeldmateriaal kregen we een nieuwe Captain America-poster die kort daarna “verbeterd” werd door het Iron Man-team op Facebook:

Cap Poster origineel Cap Poster

Ook een gelekte kalender toont wellicht een van de meest geanticipeerde combinaties van helden in Civil War: Ant-Man en Hawkeye (In de rechtse afbeelding de foto in de rechterbovenhoek). Ten slotte kregen we nog enkele afbeeldingen van Scarlet Witch en haar nieuwe kostuum.

Captain America: Civil War opent Phase Three van het Marvel-filmuniversum en wordt geregisseerd door Anthony en Joe Russo (Captain America: The Winter Soldier). De prent knalt eind april 2016 de zalen binnen.

Civil War Kalender 1 Civil War Kalender 2

Hawkeye Ant-ManCivil War Scarlet Witch 2 Civil War Scarlet Witch 3

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.