Random Article


J.K. Simmons ziet terugkeer als J. Jonah Jameson in Marvel’s Spider-Man-film wel zitten

 

Posted 01/03/2016 by

In de eerste Spider-Man-filmreeks door regisseur Sam Raimi stal steracteur J.K. Simmons (Whiplash) meer dan eens de show als de luidruchtige J. Jonah Jameson, de baas van de Daily Bugle. De combinatie van de knullige Peter Parker/ Spider-Man als fotograaf en zijn baas alsook diens voortdurende kritiek op Spider-Man zorgden ervoor dat hij uitgroeide tot een hilarische fan-favorite. Nu het Spider-Man-personage dan ook aan zijn derde filmversie toe is – Na Tobey Maguire en Andrew Garfield wordt immers Tom Holland nu Marvel’s nieuwste webslingeraar -, werd via Change.org al snel een petitie opgericht om Simmons te zien terugkeren. De acteur ging onlangs voor het eerst in op de vraag en zei dat hij die deur zeker en vast openlaat. In de opkomende Captain America: Civil War wordt Spider-Man officieel in Marvel’s filmuniversum geïntroduceerd, maar op een mogelijke terugkeer van Jameson wordt het wachten tot de nieuwe Spider-Man-film in 2017.

De online petitie kan je hier ondertekenen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.