Random Article


Releasedatum voor John Wick: Chapter Two bekend

 


Posted 18/02/2016 by

Keanu Reeves keert sneller terug dan verwacht als de haatdragende huurmoordenaar John Wick! Zo zal het vervolg op een van de meer succesvolle actiefilms van de laatste jaren, getiteld John Wick: Chapter Twovanaf 10 februari 2017 in de bioscoopzalen te zien zijn. De film wordt opnieuw geregisseerd door Chad Stahelski en geproduceerd door Basil Iwanyk. Momenteel gaan de opnames door in Rome, nu de beelden in New York ingeblikt zijn.

In John Wick: Chapter Two keert Keanu Reeves (The Matrix) terug als de titulaire, gepikeerde huurmoordenaar. Nieuwkomers voor dit vervolg op de populaire actiethriller zijn Ruby Rose (Resident Evil: The Final Chapter), Riccardo Scamarcio (Burnt), and Peter Stormare (Fargo). Ian McShane, John Leguizamo, Bridget Monahan, Tom Sadowski, and Lance Reddick zullen hun rollen uit John Wick (2014) dan weer hernemen. Whatever you do, don’t kill his dog.

John Wick: Chapter Two knalt op 10 februari 2017 onze bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.