Random Article


Eerste Beelden van Vixen in Arrow Seizoen 4

 


Posted 18/02/2016 by

Vorige maand werd aangekondigd dat televisienetwerk The CW hun DC Comics televisie-universum nogmaals zou uitbreiden. Actrice Megalyn Echikunwoke zal immers, na haar korte animatieserie die zich reeds in hetzelfde universum afspeelde, haar rol als Vixen hernemen. Ditmaal zal ze anderzijds een live-action rol krijgen in de vijftiende aflevering, “Taken”, van het vierde seizoen van Arrow. Na Constantine en Arsenal, is Echikunwoke als Vixen alweer de derde, opvallende gastrol dit seizoen.

Vixen, echte naam: Mari Jiwe McCabe, verscheen voor het eerst in DC’s Action Comics #581 uit 1981. De Afrikaanse schone komt uit een arm dorpje en verloor haar familie op jonge leeftijd, maar kwam later in het bezit van de Tantu Totem – waarmee ze de krachten van eender welk dier kan kanaliseren. Vixen zou naar de VS reizen en uiteindelijk zelfs enkele incarnaties van de Justice League vervoegen.

Het vierde seizoen van Arrow valt momenteel te bekijken op de Amerikaanse zender The CW.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.