Random Article


Productiefase Star Wars: Episode VIII gaat van Start

 


Posted 15/02/2016 by

Vandaag is bij Pinewood Studios in London de productie- en eerste opnamefase voor Star Wars: Episode VIII van start gegaan. Een korte video -samen met een lijst van de officiële cast- lichtte de fans wereldwijd in. Terugkerende acteurs van dienst zijn: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, en Andy Serkis. Nieuwkomers zijn onder meer Benicio Del Toro, Laura Dern, en Kelly Marie Tran. Star Wars: Episode VIII wordt geregisseerd door Rian Johnson (Looper) en verschijnt op 15 december 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.