Random Article


Nieuwe Trailer voor Marvel’s Daredevil Seizoen 2

 


Posted 15/02/2016 by

Na een korte aankondiging gisteren trakteerden Marvel en Netflix ons vandaag op een nieuwe trailer voor het tweede seizoen van  Marvel’s Daredevil. De beelden teasen het vervolgseizoen op de terecht populaire en wellicht beste Marveltelevisieserie tot nog toe. In dit vervolg vervoegen bovendien Elodie Yung als Elektra alsook Jon Bernthal als de Punisher Marvel’s blinde advocaat tijdens zijn nachtelijke avonturen. Het tweede seizoen verschijnt trouwens integraal op 18 maart op Netflix.

In 2016 verkrijgt de tv-serie rond de blinde advocaat/nachtelijke vigilante Matt Murdock (Charlie Cox) dus een tweede seizoen, waarin de strijd tussen Daredevil en de Kingpin rond Hell’s Kitchen wordt verder gezet. Steven S. DeKnight (Spartacus) geeft zijn taak als showrunner door aan Doug Petrie (Buffy the Vampire Slayer, American Horror Story) en Marco Ramirez (Sons of Anarchy), die nauw samenwerkten met DeKnight aan het eerste seizoen. Samen met Drew Goddard en Jeph Loeb zullen zij ook een rol als executive producers vervullen.

Het tweede seizoen van Marvel’s Daredevil verschijnt op 18 maart 2016 op Netflix. De review van Marvel’s Jessica Jones, Netflix’ nieuwste superheldenreeks, vind je dan weer hier. Alles over Daredevil lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.