Random Article


Eerste Trailer voor Criminal met Kevin Costner, Ryan Reynolds en Gal Gadot

 


Posted 11/02/2016 by

Zonet werd de eerste trailer voor Criminal, de nieuwste actiethriller van regisseur Ariel Vroman (The Iceman), vrijgegeven. In de film zien we Ryan Reynolds (Deadpool, Definitely, Maybe) als een onlangs overleden CIA-agent wiens herinneringen worden ingeplant bij een onvoorspelbare gevangene, vertolkt door hoofdrolspeler Kevin Costner. Zo moeten beide gecombineerde geesten Reynolds’ personage laatste missie afmaken. Naast Reynolds en Costner zullen ook Gal Gadot – momenteel DC Comics’ Wonder Woman -, Gary Oldman, Tommy Lee Jones en Michael Pitt in de actiefilm te zien zijn. Scenaristen van dienst zijn Douglas Cook en David Weisberg. Vorig jaar verscheen al Self/Less met een gelijkaardige plot, maar waarin bij Reynolds dan weer herinneringen werden ingeplant.

Ariel Vroman’s Criminal verschijnt vanaf 13 april 2016 in de Belgische bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.