Random Article


Johnny Depp wordt Universal’s Nieuwe “Invisible Man”

 

Posted 10/02/2016 by

Een klein jaartje geleden raakte bekend dat Universal Pictures en Sony werkten aan een nieuwe  The Invisible Man-film. Als onderdeel van hun gedeelde filmuniversum bestaande uit allerlei iconische monsters waaronder de Mummy-reboot met Tom Cruise, zal niemand minder dan Johnny Depp het ongelukkige titulaire personage vertolken. Wie Depp, bekend van onder meer zijn rol als Captain Jack Sparrow in Disney’s Pirates of the Caribbean-franchise, zal vervoegen of als regisseur of scenarist zal optreden, is vooralsnog niet geweten.

Het bronmateriaal, de sciencefictionroman The Invisible Man van H.G. Wells uit 1897, is ondertussen al meermaals geadapteerd. Niet alleen kregen we een vijftal series, maar ook enkele langspeelfilms. Toch zou Sony voor een “nieuwe richting” kiezen. Zo zou de Invisible Man ditmaal de schurk in het verhaalworden, niet de protagonist. Een geheel nieuwe interpretatie is dat ook niet echt, denk maar aan Hollow Man (2000) met Kevin Bacon en Josh Brolin. Meer nieuws volgt wellicht snel…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.