Random Article


Marvel’s Deadpool for President?

 

Posted 31/01/2016 by

Met nog minder dan twee weken te gaan voor de reguliere release van Deadpool zond het DeadpoolCore nog een nieuwste huzarenstukje de wereld in. De afgelopen maanden stond de promotiecampagne bij Marvel en 20th Century Fox immers al erg op punt. Onlangs kwam Marvel’s Merc with a Mouth zelfs eens tot bij Brainfreeze Coffee & Comics! Deze keer lijkt Deadpool zich kandidaat te stellen voor president van de Verenigde Staten. Wordt zijn eerste beleidsregel het uitgeven van chimichangas voor iedereen?

20th Century Fox brengt Deadpool op 10 februari 2016 in de zalen. De R-rated prent behoort tot het X-Men-filmuniversum en wordt geregisseerd door Tim Miller. Het script wordt dan weer verzorgd door Rhett Reese (Zombieland). Alles over Deadpool lees je in onze START TO READ.

Deadpool President button

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.