Random Article


Grant Gustin vs Ezra Miller – Wie is DC’s ultieme Flash?

 

Posted 22/01/2016 by

Kijkers volgen al bijna twee jaar de avonturen van The Flash op tv. Het eerste seizoen was erg goed en een van de sterkste comicbookseries van het voorbije tv-seizoen. En natuurlijk waren we bij Brainfreeze niet de enige die er zo over dachten. Veel fans waren erg te spreken over The Flash en vooral over de wijze waarop DC‘s snelste man ter wereld wordt gespeeld door Grant Gustin.

Warner Bros. werkt inmiddels aan een eigen reeks van DC Comics-superheldenfilms en daar hoort natuurlijk ook een film rondom The Flash bij, dewelke in 2018 in de bioscopen zal verschijnen. Alleen wordt The Flash – tevens ook de gekende Barry Allen-versie – in de films gespeeld door de acteur Ezra Miller. Hiermee wijkt Warner Bros./DC Entertainment af van de aanpak van Marvel die hun films en tv-series in elkaar laten overvloeien. Inmiddels lijken veel fans dat niet te pikken en wordt er actief campagne gevoerd op social media om Ezra Miller te wippen ten faveure van Grant Gustin. Hierbij worden bepaalde acties zoals het liken van tweets door Gustin, door dezelfde fans gezien als steunbetuiging aan hun acties. En dat zorgde ervoor dat Grant Gustin gedwongen was om een boodschap de wereld in te sturen om het een en ander te nuanceren. De DC-films en -series op The CW zijn immers een geheel ander beestje.

CZSI6r5VAAAeIpS

Zou hij het menen?

Ezra Miller als The Flash zal zijn gezicht laten zien in Batman V Superman: Dawn of Justice. Deze draait vanaf 23 maart in de bioscoop.

Seizoen twee van The Flash tv-serie met Grant Gustin draait elke week op The CW.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.