Random Article


Officieel: Mummy-reboot met Tom Cruise krijgt nieuwe Releasedatum

 

Posted 21/01/2016 by

Dat Universal Pictures het succes van Marvel Studios’ The Avengers wou nabootsen, hing al even in de lucht. Bij deze krijgt hun gedeeld filmmonsteruniversum ook wat meer vorm. De aangekondigde The Mummy-reboot zal op 9 juni 2017 verschijnen. Naast Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) als het titulaire wezen, zal ook niemand minder dan actieheld Tom Cruise de productie vervoegen. De film wordt geschreven door Jon Spaihts en geregisseerd door Alex Kurtzman (eveneens samen met Chris Morgan verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het gehele monsteruniversum).

Deze Mummy-reboot ontwikkelt zich vanaf 9 juni 2017 in de bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.