Random Article


DC Entertainment pakt zwaar uit met Dawn of the Justice League Special + nieuwe beelden voor Wonder Woman en Batman V Superman: Dawn of Justice

 

Posted 20/01/2016 by

De Dawn of the Justice League Special van DC Entertainment en Warner Bros. was gisteren te zien op The CW en stelde niet teleur. Naast de nieuwe trailer voor Suicide Squad, toonde men wat nieuwe footage voor superheldenblockbuster Batman V Superman: Dawn of Justice en de eerste beelden voor Wonder Woman, de allereerste superheldenfilm van het moderne tijdperk met een vrouw in de hoofdrol.


Tevens kregen we heel wat concept art te zien voor Justice League, Part One (2017), waarin ‘s werelds grootste superheldenteam eindelijk naar het grote scherm wordt getoverd en Henry Cavill als Superman, Ben Affleck als Batman en Gal Gadot als Wonder Woman vervoegd worden door hun DC-collega’s. Tot de concept art behoren Ezra Miller als Barry Allen/The Flash, Jason Momoa als Arthur Curry/Aquaman en Ray Fisher als Victor Stone/Cyborg. Hosts Kevin Smith en Geoff Johns bevestigden tevens dat ook een voorlopig nog niet gecaste Green Lantern de Justice League in de film zal vervoegen, alvorens op te draven in Green Lantern Corps (2020).

Batman V Superman: Dawn of Justice wordt geregisseerd door Zack Snyder. De sequel op Man of Steel (2013) knalt op 23 maart de zalen binnen. Suicide Squad, onder regie van David Ayer, volgt in augustus. Wonder Woman (regie: Patty Jenkins) en het eveneens door Snyder geregisseerde Justice League, Part One staan gepland voor 2017.
Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.