Random Article


Releasedatum voor Fear The Walking Dead Seizoen 2

 

Posted 09/01/2016 by

Televisiezender AMC heeft een releasedatum vrijgegeven voor het tweede seizoen van Robert Kirkman’s Fear The Walking Deadde spinoffserie van de populaire zombiereeks The Walking Dead. Door het aanhoudende succes van de moederreeks zal het vervolgseizoen nu vijftien episodes bevatten en vanaf 10 april op AMC te bekijken zijn. Terwijl de eerste zeven afleveringen in de lente verschijnen, zullen de laatste acht delen pas later in de herfst beschikbaar zijn.

De serie speelt zich tijdens de eerste dagen van de zombie-apocalyps af en zal dus een geheel nieuwe groep overlevenden in de globale epidemie introduceren. Fear The Walking Dead werd meteen voor twee seizoenen opgenomen bij televisiezender AMC. De cast bestaat uit o.a. Cliff Curtis (Sunshine), Kim Dickens (Sons of Anarchy, Gone Girl) Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) en Alycia Debnam Carey (McLeod’s Daughters) en de pilootaflevering wordt geschreven door schepper Robert Kirkman en showrunner Dave Erickson. De serie wordt, in tegenstelling tot de hoofdreeks, niet gebaseerd op de The Walking Dead Image-comic.

Fear the walking dead

Het tweede seizoen van Fear The Walking Dead verschijnt vanaf 10 april op AMC.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.