Random Article


Preview: X-Men – Danger Room Protocols

 


Posted 06/01/2016 by

Vorig jaar keerde Marvel al even terug naar de jaren 90 met hun digitale X-Men ’92-comic. Hetzelfde idee had ook Joel Furtado toen hij zijn X-Men: Danger Room Protocols animeerde. Deze fan made reeks grijpt immers terug naar de typische karakterdesigns en personages van de X-Men-animatiereeks die in 1992-1997 op Fox Kids liep en voor een groot deel gebaseerd werd op de (toenmalige) nieuwe X-Men-comic.

Deze digitale reeks zal uit 18 episodes bestaan en gratis te bekijken zijn op Youtube. In elke aflevering zullen telkens twee leden van de X-Men samen in de Danger Room strijden en heel wat iconische schurken bevechten. De eerste episode, getiteld Survival, gaat op 19 januari in première en focust op Wolverine en Jean Grey. Voorlopig werd de intro van Danger Room Protocols al vrijgegeven. Back to the 90s!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.