Random Article


Concept Art voor X-Force-film onthult mogelijke line-up van het team

 


Posted 28/12/2015 by

Via onderstaande concept art van artiest Gregory Semkow zouden we weleens kunnen weten welke Marvel-mutanten de hoofdrol spelen in de X-Force-film, een spin-off van de X-Men-filmfranchise. X-Force startte begin jaren 90 als een voortzetting van Marvel’s New Mutants-titel rond de volgende generatie X-Men. Traditioneel wordt er hier een meer militaristische, hardere al dan niet black-ops eenheid van de X-Men voorgesteld, die wat vuilere klusjes kunnen opknappen.

De concept art toont alvast Cable, de zoon van Cyclops uit de toekomst en traditioneel de zwaarbewapende, bikkelharde leider van X-Force. Ook zien we spoorzoeker van dienst Warpath, dewelke al opdook in X-Men: Days of Future Past, en Domino, een soldate dewelke de mutante gave bezit om de kansen in haar voordeel te doen keren. Achterop zien we Cannonball, terwijl de vrouw in de kap voorlopig nog een mysterie blijft. Sommigen denken dat het gaat om Rogue, maar wij gokken eerder op de explosieve Tabitha Smith, aka Boom-Boom (ook wel gekend als Boomer, Time Bomb en Meltdown). Ook niemand minder dan Deadpool, Marvel’s Merc with a Mouth, zou in de prent opduiken, al valt ie niet te bespeuren op de concept art.

Wanneer de X-Force-film eraan komt, is nog niet duidelijk. Mogelijk brengt 20th Century Fox de prent uit in 2017, of men moet New Mutants – die andere spin-off – nog laten voorgaan. Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) werd alvast aangesteld als schrijver en regisseur.

xforceconcept

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.