Random Article


Kurt Russell in gesprek voor rol in Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2

 

Posted 22/12/2015 by

Sinds de geheimzinnige verwijzing in Marvel‘s Guardians of the Galaxy is het al even gissen naar de identiteit van Peter Quill/ Star-Lord’s (Chris Pratt) vader. Hoewel die uiteindelijke onthulling wellicht pas in het tweede deel, toepasselijk getiteld Guardians of the Galaxy Vol. 2volgt, lijkt de acteur van dienst volgens een recent gerucht wel gevonden te zijn.  Niemand minder dan Kurt Russell, die momenteel schittert in Quentin Tarantino’ The Hateful Eightzou de mysterieuze rol op zich nemen. Zelf bevestigde de acteur dat hij de Marvel-film nog niet gezien heeft, maar inderdaad wel in gesprek is met Marvel Studios voor een rol in het tweede deel.

Mét Kurt Russell breidt de al geslaagde cast dus mogelijk uit met een gevierd en ervaren Tarantino-acteur. Wij kunnen alvast niet wachten voor het zonder twijfel spetterende vervolgverhaal rond Star-Lord, Rocket Raccoon, Groot, Drax The Destroyer en Gamora. Regisseur James Gunn beloofde een grootser verhaal, maar tegelijk ook een nog meer emotionele toon.

Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol.2 komt eraan in mei 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.