Random Article


Nicole Kidman dan toch niet in Wonder Woman, vervangster al in beeld

 

Posted 21/12/2015 by

Nicole Kidman was lange tijd in onderhandeling met het Wonder Woman-filmproductieteam om, vermoedelijk, de rol van Diana’s moeder Queen Hippolyta te spelen. Maar Variety meldt dat de actrice de onderhandelingen heeft gestaakt omdat er problemen met haar agenda zijn. De opnames voor DC’s Wonder Woman vallen samen met de opnames voor een film waar ze zichzelf al in een eerder stadium aan had verbonden.

Er wordt al gewerkt aan het contracteren van een vervangster. Sterker nog, ze hebben haar waarschijnlijk binnen omdat ze al meespeelt in de film. Want Robin Wright (bekend van haar rol als Claire Underwood in House of Cards), wordt genoemd als opvolgster van Kidman waardoor een nieuwe actrice de rol van Wright zal overnemen. Al sluit Variety niet uit dat er een nieuwe actrice wordt gecast om de rol van koningin Hippolyta te spelen.

Wonder Woman, geregisseerd door Patty Jenkins met Gal Gadot in de hoofdrol, wordt gebaseerd op DC Comics’ grootste superheldin en staat gepland voor een release in 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.