Random Article


“Harry Potter and the Cursed Child” onthult nieuwe Harry Potter, Hermelien en Ron

 


Posted 21/12/2015 by

Cursed Child Cast Harry Potter

Met nog een half jaartje te gaan voor de release van het officiële vervolg en achtste deel in de Harry Potter-reeks, werd zonet de officiële cast onthuld. In Harry Potter and the Cursed Child, het tweedelige toneelstuk dat zich 19 jaar na de boekenreeks afspeelt, zijn Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint immers vervangen. Harry Potter, Hermelien en Ron worden nu respectievelijk vertolkt door Jamie Parker, Noma Dumezweni en Paul Thornley. Vooral de casting van Dumezweni, met haar Zuid-Afrikaanse afkomst, zorgde al voor heel wat controverse.

Het tweedelige toneelstuk, getiteld Harry Potter and the Cursed Childzal in de zomer van 2016 opgevoerd worden in het Palace Theathre in London’s West End en werd geschreven door J.K Rowling John Tiffany en Jack Thorne.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.