Random Article


G.I. Joe, Micronauts, M.A.S.K., ROM The Space Knight en Visionaries: Knights of the Magical Light komen samen in nieuw Hasbro-filmuniversum

 

Posted 15/12/2015 by

Cinematische universa zijn tegenwoordig all the rage in Hollywood. Universal Monster Movies, Marvel, DC Comics, Valiant, View Askew, Middle-Earth, Harry PotterX-Men Star Wars,… noem maar op. Dit is het nieuwe model waarin blockbusters en filmfranchises worden gemaakt. AllSpark Pictures (de filmdivisie van speelgoedgigant Hasbro) en Paramount Pictures zijn momenteel druk bezig om het Transformers-filmuniversum verder uit te bouwen, maar dat is lang niet alles. De studio’s slaan tevens de handen in elkaar voor een ware 80s revival op het grote scherm.

G.I. Joe (waarvan al twee langspeelfilms verschenen) zal samengevoegd worden in één filmuniversum met M.A.S.K. (Mobile Armored Strike Kommand) en Visionaries: Knights of the Magical Light, alsook ROM The Space Knight en Micronauts. De bedoeling is dat er van alle properties een aparte film zal verschijnen, maar dat alles zich wel in éénzelfde universum afspeelt en de mogelijkheid tot cross-overs openblijft. Dat is dus gigantisch veel potentiële tie-in merchandise gericht op 80s nostalgieliefhebbers van de vijf speelgoedlijnen en bijhorende cartoons en comics (waarvan er in de jaren 80 bij Marvel werden gemaakt, nu bij IDW Publishing, dewelke ook een field day zullen hebben met dit nieuws). We gaan zelfs een stapje verder en voorspellen nu al een Transformers/G.I. Joe cross-over op het grote scherm. Het is slechts een kwestie van tijd, op voorwaarde dat dit initiatief succesvol wordt…

hasbrogijoe hasbromask hasbromicronauts hasbrorom hasbrovisionaries

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.