Random Article


Eerste Reacties op Star Wars: The Force Awakens overwegend positief

 

Posted 15/12/2015 by

Nog een klein half uurtje en Brainfreeze kijkt Star Wars: The Force Awakens, 24 uur vooraleer de langverwachte zevende film in George Lucas’ sci-fi saga voor het eerst in de Belgische zalen te zien is. Een uitgebreide review volgt, maar inmiddels sijpelen via Twitter ook al de eerste Amerikaanse reacties binnen van de wereldpremière die gisteren in Hollywood, Los Angeles plaatsvond.

Zoals verwacht zijn de reacties overwegend positief. Naast lof voor de special effects, regisseur J.J. Abrams en de cast wordt de film omschreven als “de beste Star Wars-prent sinds 1983… of zelfs 1980″. The Force Awakens wordt nog niet zo goed geacht als Episode V: The Empire Strikes Back, maar laat de prequels ver achter zich en eindigt hoger dan Return of the Jedi en – bij sommige critici – zelfs A New Hope in hun persoonlijke lijstjes. Bij de personages worden vooral heldin Rey (Daisy Ridley), Han Solo (Harrison Ford), hoofdschurk Kylo Ren (Adam Driver) en de droid BB-8 als hoogtepunten van de film aanzien. De film wordt omschreven als een zeer groot old-skool feeling te hebben en zelfs als de revival van A New Hope. Men stelt de fans gerust dat dit wel degelijk de Star Wars-film is die je zoekt.

Fans zullen het zelf kunnen ontdekken vanaf morgen, 16 december, wanneer Star Wars: The Force Awakens overal de bioscoopzalen binnen knalt.

Check morgen ook zeker onze uitgebreide review van de film, alsook ons overzicht van de Countdown to The Force Awakens.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.