Random Article


Eerste Trailer voor X-Men: Apocalypse

 


Posted 11/12/2015 by

20th Century Fox, Marvel en regisseur Bryan Singer hebben eindelijk de eerste trailer vrijgegeven voor X-Men: Apocalypse. De inmiddels achtste prent rond Marvel’s vrolijke mutanten speelt zich af in de jaren 80 en sluit de nieuwe trilogie gestart met X-Men: First Class en X-Men: Days of Future Past af. Bryan Singer vermeldde al dat de prent de ware geboorte van de X-Men zal worden op het grote scherm. De kostuums van de personages komen alvast dichter dan ooit bij de oorspronkelijke Marvel-comics.

In dit rechtstreekse vervolg op X-Men: Days of Future Past zal de jonge garde X-Men uit de First Class-trilogie in de jaren 80 oog in oog komen te staan met de eeuwenoude schurk, ultieme darwinist en eerste mutant van ze allemaal: Apocalypse (Oscar Isaac). Onder andere James McAvoy als Professor Charles Xavier, Michael Fassbender als Magneto en Jennifer Lawrence als Mystique zullen hun rollen hernemen in deze door Bryan Singer (X-Men, X2 en X-Men: Days of Future Past) geregisseerde film. Naast de X-Men-veteranen zullen ook Tye Sheridan (Mud) als Cyclops, Sophie Turner (Sansa Stark uit HBO’s Game of Thrones) als Jean Grey, Alexandra Shipp (Aaliyah: The Princess of R&B) als Storm, Kodi Smit-McPhee als Nightcrawler en Lana Condor als Jubilee, de jongere garde mutanten vertolken.

De komst van Apocalypse zal de X-Men in verschillende kampen opsplitsen en Psylocke (Olivia Munn), Storm (Alexandra Shipp), Angel (Ben Hardy) en Magneto (Michael Fassbender) worden de nieuwe Horsemen van de goddelijke mutant. Mystique en Charles Xavier dienen wederom samen te werken om Apocalypse te stoppen en de mensheid te redden…

X-Men: Apocalypse knalt op 18 mei 2016 de Belgische bioscoopzalen binnen.

xmenapocalypse

xmenapocalypse

Deadpool is ondertussen niet vies van een parodie op de poster:

xmenapocalypsedeadpool

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.