Random Article


Eerste Trailer voor Powers Seizoen 2

 


Posted 09/12/2015 by

De eerste trailer voor het tweede seizoen van Powers is er, het allereerste originele programma op Sony’s PlayStation Network gebaseerd op de gelijknamige comic van Brian Michael Bendis en Michael Avon Oeming. De comic startte in 2000 bij Image Comics en zit nu onder Marvel’s Icon-imprint.

De reeks handelt over detectives Christian Walker (Sharlto Copley) en Deena Pilgrim (Susan Heyward). Zij onderzoeken misdaden waar superkrachten bij te pas kwamen. Christian is zelf een voormalige superheld die zijn krachten kwijtspeelde. De serie is een kruising tussen een police procedural en een superheldenreeks.

Seizoen twee wordt een adaptatie van de “Who Killed Retro Girl?”-verhaallijn waarmee de comic startte. De cast wordt uitgebreid met o.a. Michael Madsen (Reservoir Dogs) als Supershock, Tricia Helfer (Battlestar Galactica) als FBI-agente Lang en Wil Wheaton in een vooralsnog onbekende rol. Qua genre-acteurs, kan deze cast dus wel tellen.

Powers seizoen twee komt eraan in 2016. Alles over Powers, de comic, lees je in onze START TO READ: Powers.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.