Random Article


Zitten zowel Hal Jordan als John Stewart in de Green Lantern Corps-film?

 

Posted 06/12/2015 by

De geruchtenmolen draait op volle toeren! Tijdens de afgelopen San Diego Comic-Con kondigden Warner Bros. en DC Comics heel wat nieuw filmmateriaal aan, waaronder de Green Lantern Corps-prent. Toen zou ook heel kort concept art getoond zijn, zonder ook maar iets van verdere informatie vrij te geven. Nu zouden volgens Cinefilos op de Professional Days of Cinema of Sorrento-bijeenkomst opnieuw diezelfde afbeeldingen geteased zijn. Concreet gaat het over concept art met de twee, wellicht meest populaire Green Lanterns: Hal Jordan, dé ringslinger bij uitstek en John Stewart.

John Stewart – een architect en ex-marinier uit Detroit – verscheen voor het eerst in Green Lantern #87 (1971) en werd één van Hal Jordan‘s back-ups alsook één van DC’s eerste gekleurde superheldenStewart nam af en toe de hoofdrol in de reeks over, werd eveneens lid van de Justice League, verkreeg kortstondig een eigen reeks in Green Lantern: Mosaic en nam tijdelijk het commando over de Darkstars. Bij het grote publiek brak hij echter vooral door als de Green Lantern in de animatieseriesJustice League en Justice League Unlimited.

Green Lantern Corps staat gepland voor juli 2020 en behoort tot DC’s filmuniversum dat volgend jaar wordt verdergezet met Batman V Superman: Dawn of Justice.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.