Random Article


Eerste Teaser voor Marvel’s Agent Carter Seizoen 2 + Releasedatum

 


Posted 18/11/2015 by

Zonet gaven de producers van Agent Carter, Marvel’s spin-off tv-reeks van Captain America: The First Avenger en Agents of S.H.I.E.L.D., de eerste beelden vrij voor het tweede seizoen. In het langverwachte vervolg zal agente Peggy Carter (Hayley Atwell) naar Californië trekken en daar in conflict treden met niemand minder dan Madame MasqueBovendien keren ook Dominic Howard als Howard Stark en James D’Arcy als Jarvis voor het tiendelige tweede seizoen, dat op 5 januari met een dubbelaflevering debuteert, terug.

De Amerikaanse zender ABC zal naar ondertussen goede gewoonte het tweede seizoen uitzenden tijdens de mid-season break van Agents of S.H.I.E.L.D. begin 2016.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.