Random Article


Ryan Gosling bevestigt rol in Blade Runner 2

 

Posted 16/11/2015 by

Ryan Gosling (Drive) heeft zonet bevestigd dat hij een nog onbekende hoofdrol zal spelen in de sequel op Blade Runner. Hiermee komt hij naast oudgediende Harrison Ford te staan, dewelke zijn rol van premiejager Rick Deckard herneemt.

Blade Runner kwam uit in 1982 en werd één van de belangrijkste sci-fi films aller tijden. Het verhaal werd gebaseerd op de roman Do Androids Dream of Electric Sheep? (1968) van Philip K. Dick en handelt over een futuristische, post-apocalyptische samenleving waar androids (andys of replicants) af en toe ontsnappen en zich proberen voor te doen als echte mensen. Rick Deckard is een premiejager/Blade Runner die deze modellen opspoort en uitschakelt… al dan niet zelf een replicant…

De nieuwe film speelt zich enkele decennia na de eerste af en wordt geregisseerd door Denis Villeneuve (Prisoners)Ridley Scott zal dus niet terugkeren in de regisseursstoel, maar de film dan weer wel produceren. Het script wordt bovendien verzorgd door Hampton Fancher, die ook aan de eerste film meegeschreven heeft, en Michael Green (Green Lantern, Smallville). Een releasedatum voor Blade Runner 2 is vooralsnog niet bekend gemaakt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.