Random Article


Toonami koopt rechten voor Engelstalige Dub Dragon Ball Super

 

Posted 11/11/2015 by

Gisteren zond animatiegigant Toonami het bericht de wereld in dat ze de uitzendrechten had bemachtigd voor de Engelstalige versie van Dragon Ball Super in Azië. Het netwerk dat momenteel Dragon Ball Z en Dragon Ball Kai uitzendt, is tot nog toe de eerste met de rechten op de spirituele opvolger van Dragon Ball Z. Super ging in juli in Japan van start, maar kreeg vooralsnog geen vertaling. Ook de aankondiging van een Amerikaanse variant, blijft voorlopig nog uit. Vermoedelijk zal de eerste, Engelstalige aflevering van Dragon Ball Super medio 2016 in (zuidoost-) Azië uitgezonden worden.

Onze review van de eerste verhaallijn van Dragon Ball Super vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.