Random Article


Releasedatum voor Lucifer TV-serie onthuld

 

Posted 11/11/2015 by

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is er dan de officiële releasedatum voor de pilootaflevering van Lucifer, de nieuwste televisieadaptatie gebaseerd op de gelijknamige DC Comics’ titel. De eerste episode verschijnt op 25 januari 2016, waarna de reeks wekelijks vervolgd zal worden op Fox. Het televisienetwerk dat ook DC’s Gotham uitzendt, kocht de serie gebaseerd op Vertigo’s Lucifer Morningstar-personage uit Neil Gaimans populaire reeks The Sandman. Later verkreeg de demonische antiheld zijn eigen, langlopende comic door Mike Carey.

De serie volgt Lucifer Morningstar (Tom Ellis) na zijn besluit om zijn positie als Lord of Hell af te staan en het demonenrijk te verlaten voor een nieuw leven in Los Angeles. Daar opent hij een exclusieve pianobar genaamd Lux en probeert hij samen met zijn partner Maze (Lesley Ann-Brandt) een gewoon leven te leiden zonder de bemoeienissen van hemel noch hel totdat hij de bevallige politiedetective Chloe Dance (Lauren German) ontmoet…

 Het eerste seizoen van Lucifer gaat op 25 januari 2016 van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.