Random Article


Nieuwe Trailer (+ Releasedatum) voor Batman: Bad Blood

 


Posted 10/11/2015 by

Een kleine maand na de eerste trailer voor Batman: Bad Blood, de volgende telg in de DC Universe Animated Original Movies-lijn, zijn er nu dan nieuwe beelden. Bovendien werd eindelijk een releasedatum voor de nieuwste Batman-film vrijgegeven: 2 februari 2016. In deze opvolger tot Son of Batman (2014) en Batman Vs Robin (2015) wordt de Batman RIPverhaallijn uit 2009 geadapteerd. Ook zullen er stukken van de eerste Batman and Robin-reeks en Batman Inc. inzitten.

In Bad Blood wordt Batman schijnbaar gedood door de maffiabaas The HereticDick Grayson/Nightwing, dient nogal aarzelend de rol van zijn mentor over te nemen met Damian Wayne als de inmiddels nieuwe Robin aan zijn zijde. Het nieuwe dynamische duo krijgt ook te maken met Batwoman (Kate Kane), dewelke hier haar animatiedebuut maakt, en Batwing (Luke Fox), de zoon van Wayne Enterprises-hoofd Lucius Fox.

batmanbadblood

Batman: Bad Blood wordt de eerste DC-animatiefilm van 2016 en zal ergens in het voorjaar verschijnen. Jay Oliva (Justice League War) kruipt opnieuw in de regisseursstoel. De stemmencast bestaat uit Yvonne Strahovski als Katherine Kane/Batwoman, Gaius Charles als Luke Fox/Batwing, Jason O’Mara als Bruce Wayne/Batman, Stuart Allan als Damian Wayne/Robin, Sean Maher als Dick Grayson/Nightwing, Gotham-actrice Morena Baccarin als Talia al Ghul en ex-Ghostbuster Ernie Hudson als Lucius Fox.

Batman: Bad Blood verschijnt op 2 februari op Blu-ray en DVD.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.