Random Article


Video: Ryan Reynolds als Deadpool imiteert Hugh Jackman

 


Posted 09/11/2015 by

In een nieuwe, parodiserende video vanop de set van Deadpool imiteert hoofdrolspeler Ryan Reynolds zijn collega Hugh Jackman. Reynolds verwijst hierin naar Jackmans waarschijnlijk nakende titel als “Sexiest Men Alive en natuurlijk Deadpools littekensNiets speciaal, zou je zeggen, maar Jackman, die natuurlijk Wolverine vertolkt in 20th Century Fox’ X-Men-films, heeft de video zelf verspreid. Mogelijk was de acteur dus aanwezig op de reshoots die dit weekend hebben plaatsgevonden, en zit er dus heel misschien een kleine cameo in voor ieders favoriete harige Canadees. Het zou alleszins een mooie toevoeging zijn aan de al indrukwekkende lijst met knipogen en cameos in Deadpool.

Ryan Reynolds, die ons al enige tijd geïnteresseerd hield met promotiemateriaal via sociale media, vertolkt opnieuw (na de terecht uit de continuïteit gewiste X-Men Origins: Wolverine) Deadpool/Wade Wilson en belooft het titulaire personage deze keer wel alle eer aan te doen. De Canadese acteur wordt in de eerste soloprent rond de Merc With A Mouth bijgestaan door een reeks obscure mutanten, waaronder Morena Baccarin als CopycatGina Carano als Angel Dust en Ed Skrein, die antagonist Ajax vertolkt. Dat de film ondanks een relatief klein budget, toch een succes lijkt te worden, maakte de traileralvast duidelijk. Chimichangas!

20th Century Fox brengt Deadpool op 10 februari 2016 in de zalen. De R-rated prent behoort tot het X-Men-filmuniversum en wordt geregisseerd door Tim Miller. Het script wordt dan weer verzorgd door Rhett Reese (Zombieland).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.